Long time no see….

Uha nu er det da lige ved at være lidt over en uge siden jeg har været herinde sidst, men min computer har været taget ned da vi er ved at sætte kontor i stand, så her kommer lige en længere smørre om hvad der er sket siden sidst med maaasser af billeder 🙂

Indkøb

I mandags var jeg igen en tur i Bilka og denne gang havde de La Femme til at stå midt i gangen til 20 kr. pr. flaske så jeg kunne jo ikke lade være med at købe et par stykker eller 7 (tihi). Har godt hørt at La Femme ikke er det bedste mærke, men lige passer det til pengepungen og da samlingen af neglelakker ikke er så stor endnu, synes jeg det var et godt sted at starte 🙂 Fik også lige købt en enkelt HOT i gul, da der ikke var nogen ordentlig gul imellem La Femme lakkerne.

La Femme lakkerne har ikke rigtig noget navn. De har et nummer i bunden af flasken, men da de numre er forskellige fra flaske ti flaske selvom det er den samme farve, kan man jo heller ikke rigtig bruge dem, så der får i altså bare farve på lakken.

HOT – Wild Thing

La Femme Orange (med perlemor effekt)

La Femme Grøn

La Femme Metallic Lilla

La Femme Lilla Glimmer

La Femme Sort

La Femme Hvid

Udover lakker manglede jeg også lige noget neglelak fjerner og noget håndcreme.

2 x Cutex Nourishing neglelak fjerner

Vaseline Healthy hands + stronger nails

Tirsdag var jeg med min mor og lillesøster i Århus og på vejen hjem svingede vi lige forbi Herning Centret og gik en tur i Matas, hvor jeg lige skulle ind og finde en ordentlig top coat, det blev dog til lidt mere, da de oppe ved kasse havde en kasse med lidt forskellige Depend lakker til 10 kr 🙂 Fandt også en depend mat top coat dog til normal pris og en olie til neglebånd fra Sally Hansen der også var nedsat til 40 kr.

Depend 259

Depend 297

Depend 299

Depend 204

Depend Matte Top Coat

Sally Hansen Insta Dri – Anti Chip Top Coat

Sally Hansen Vitamin E – Nail and Cuticle Oil

Så var vi også lige en tur i Tiger og selvom jeg havde sagt til mig selv at jeg ikke skulle have flere lakker lige forløbigt, så skulle jeg jo lige kigge og sørme om der ikke lige var en fiiin lilla en med glimmer som jeg bare ikke kunne leve uden, så den snuppede jeg også lige med, men det var jo heldigvis også kun til den nette sum af 10 kr, så det var lige til at komme over 🙂

Tiger 42

Converse Nails

Mandag havde jeg min lillesøster på besøg som også godt kan lide at lege med neglelak, så jeg ville lige afprøve converse designet på hende, da jeg tænkte det var nemmere at lave på en anden end en selv, og jeg blev da egentlig også ret tilfreds med det 🙂

Lavet udfra denne tutorial

Er ikke så god til lige streger og det kan også godt ses, men ellers er det da blevet fint 🙂

Water Marble

Onsdag synes jeg at jeg ville prøve at kaste mig i water marble, så jeg så lidt forskellige videoer på youtube og kastede mig så ud i det. Det kræver godt nok tålmodighed!
Jeg startede med venstre og brugte farvern gul, grøn og sort (har altid synes de farver så fede ud sammen) og jeg tror ikke det var de bedste lakker og bruge til det for det gik ikke vanvittig godt, så jeg blev enig med mig selv om at prøve nogle andre farver til højre hånd, så det blev 2 lilla nuancer og en lyserød. Det gik MEGET bedre end de 3 andre farver, der var det kun tommelfingeren jeg var nødt til at lave om og det viste sig at det var faktisk var nogle rigtig gode farver sammen.

Dette er en rigtig god tutorial

Man kan tydeligt se forskel på højre og venstre hånd, da jeg til sidst gav op på at lave nye til venstre hånd, så de fik lov til at se ud som de gjorde. Den store forskel gør også at jeg er ret sikker på det var lakkerne der ikke var gode til at bruge til water marble (dem brugt på venstre hånd)

Men alt i alt er jeg godt tilfreds taget i betragtning af det var første gang jeg prøvede det.

Fun nails

I går kedede jeg mig lidt og  blev enig med mig selv om at jeg ville lave nogle sjove/glad negle, men gad ikke at bruge lang tid på det, så det blev bare gul, grøn og orange skiftevis på fingerne 🙂

 

Nå det var vist hvad jeg havde for denne gang. See ya 😉

Reklamer

One thought on “Long time no see….

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s